25 Mart 2014 Salı

Saatli Maarif Takvimim



Merhabalar

Çoğumuz bu takvimleri unuttuk bile ...
Çocukluğumdan çok net hatırlıyorum . Yaprakları her gün koparılıp o gün doğan çocuklar için kız ve erkek isimleri ,yemek tarifleri ,küçük hikayeler ve büyüklerimiz için namaz saatleri itina ile okunurdu.
Daha önce notluk olarak tasarlayıp beğeninize sunduğum bu kullanışlı obje, anneciğimin mutfağında yerini alacak. Her gün koparma görevini de babacığım üstlenecek sanırım:)






9 yorum:

  1. Çok iyi fikir, benim Annem de bayılır, hala aksatmadan her yıl alır bu takvimlerden, ellerine sağlık, harika bir şey olmuş..

    YanıtlaSil
  2. unuturmuyum ya, ben itina ile arayıp buluyorum hala. biraz zor oluyor bulması ama... arkasında güzel fıkralar, önemli günler, güzel sözler ve tabiki yemek fikirleri falan da hoş oluyor. eline sağlık canısı :)

    YanıtlaSil
  3. Ay çok güzel olmuş. Küçükken anneannem ile beraber kalırken, o takvim yaprağı nasıl özenle koparılır, meraklı gözler ile nasıl da anneannemin okumasını beklerdim. :) Bayıldım. Çok güzel bir fikir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bana da rahmetli buyuklerimi animsatir. Tesekkur ederim:)))

      Sil
  4. ne güzel düşünmüşsün.çok güzel ve şık.bende çok severdim takvim yapraklarını okumayı.ellerine sağlık ve sevgiler.

    YanıtlaSil
  5. JCMH Hub Login - JCMH Hub
    For jcmh 제주도 출장안마 casino login, click “Login” · 동해 출장마사지 The JCMH website, which has three 광양 출장샵 different pages, will open on the same page. · 인천광역 출장안마 Click on the “Install” tab 고양 출장안마

    YanıtlaSil