27 Aralık 2013 Cuma

Yılbaşı Hediyelerim



Sevgili arkadaşlarıma karakterlerine uygun hediyeler yapmak istedim, guzel gunlerde kullansinlar:)


                                          Tavuk ve horoz hastası Tuğçe'ye



                                       Tatlı İngilizcecimiz Sevinç Teacher'a




                            Mutfağı tıka basa cupcakeli objelerle dolu Çıtır Aslı'ya




                          Resimdeki tavuğu kendisine benzeten üç çocuklu anne İlknur'a



                                        Dünya şekeri arkadaşım İlkay'a






24 Aralık 2013 Salı

Yeni Yıl Yeni Umutlar





Aralık ayının bu günlerinde hepimizi yeni bir yılın telaşı sarar ,yepyeni başlangıçlar yapmayı hedefleriz. Bir çoğumuz kendi ile ilgili kararları büyük bir istikrarla uygulayacağı bu yeni yılı iple çeker.
Kilo verme, iş değiştirme, hayallerine daha fazla eğilme, daha pozitif bir insan olma, çocuklarına daha az kızma, daha planlı programlı olma, sıkıntılı giden ilişkilerine nokta koyma ya da çeki düzen verme gibi...




Ama şu anda bu yılı doyasıya yaşayıp güzelce noktalamayı  unuturuz çoğu zaman. Geçmişe bakmak ,analiz yapmak ,hatalarımızı görmek ,kayıplarımızı anmak pek aklımıza gelmez. Yılbaşı gecesi televizyonda "eski yılda neler olmuş" formatlı programları izlerken şaşırır," ne çok olay geçmiş başımızdan ,ne çabuk unutmuşuz "diye yorumlar yaparız.



2013 yılının bu son günlerinde ben ,önce kendimi sonra da çevremi iyice tahlil edip ,unutulmaması gerekenleri aklıma kazıyıp öyle yeni bir yıla adım atacağım. Bir kaç gün önce yaş aldım da ,bakış açım ve duygu durumum değişti sanırım. Eskiden olsa bunlar aklıma gelmezdi,lay lay lom Evy:))





18 Aralık 2013 Çarşamba

Mutfaktaki Kara Tahta




En son ilkokulda tebeşir ve kara pardon yeşil tahta ile haşır neşir olmuştum. Sonraki dönemlerde beyaz tahtaya geçiş yaptık. Uzun seneler sonra evimde de kullanmak kısmet oldu. Çocuklarımdan bana sıra gelirse günün menüsünü yazmayı planlıyorum:)



13 Aralık 2013 Cuma

Tilda Aşkı




Bu şirin bebekleri çok seviyorum. Bez olanlarını yapamıyorum bari kendime uydurup böylesini yapayım dedim. Yılbaşı ağacımda neredeyse yer kalmadı. Bütün bu süslerle dolup  devrilmezse iyidir.
Öyle bir çılgınlık ki bir çoğunu kendim yaptığım gibi bir o kadar da satın alıyorum. Ama piyasada o kadar şık ürünler var ki insan dayanamıyor. Her yeni yıl öncesi çocuklarımla alışverişe çıkar ağacımıza her yıl birer adet süs eklemelerini isterim. Beğendiklerini seçerler ve istedikleri dala takarlar. Dolayısıyla ağacımız her geçen yıl biraz daha ağırlaşıyor:)



9 Aralık 2013 Pazartesi

Romantik Anahtarlık


Kalplerden sonra anahtar kutum da biraz nostaljik oldu. Bu aralar modum bu demek ki :)
Gerçi vintage favori tarzımdır ama biraz da cicili bicili çalışmalıyım. Bakalım bundan sonra ne gelecek.

Sevgiyle kalın




Bu arada Fidan   Hanımlar'ın 13-14-15 Aralıkta  Arnavutköy'deki Kermeslerine de fırsat bulursanız  gidin  derim ben. Eminim çok güzel paylaşımlar olacak.

4 Aralık 2013 Çarşamba

Romantik Kalpler



Gülleri severim, kalpleri de severim ...
Güllü kalpleri daha çok severim :)
Büyük Üstad Orhan Veli'ye de bir gönderme yapmazsak ne kadar romantik olabiliriz değil mi?



Aralık ayınının ilk postunu yayınlıyorum,yılbaşı yaklaşıyor ,kış bastırıyor. Eşim ,annem ve ben Aralık doğumluyuz. Dolayısıyla merasimlerimiz de bu ay bitmiyor. Ayın ilk doğumgünü eşimindi ,güzel bir şekilde geçti. Hediyemi kendisine açıkladığımda neredeyse dudağı uçuklayacaktı. Benden hiç beklenmeyecek bir performans ile kendisine bir otelde tam gün spa ve Bali masajı ayarladım,üstelik de yalnız gönderdim:) Balayımızda ,eşim masaj yaptırmak istediğinde tam bir hafta boyunca  'randevu alamadım,yoğunluk varmış' bahanesiyle kendisini oyalayıp daha sonra itiraf etmiştim. Bundan dolayı hediyemi duyunca kulaklarına inanamadı:)


Aralık sonunda yapacağımız sergi için tam gaz çalışmaktayız ve yaptığım cicileri sizlerle paylaşamıyor olmaktan dolayı içim içimi yiyor. Paylaşımlara devam sevgiyle kalın...